Слаб интерес и полупразен стадион се очаква за Черна гора - България


Слаб интерес и полупразен стадион се очаква за Черна гора - България
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

1423 0

Националният отбор по футбол търси първа победа не само в еврокваликациите в група G, но и за 2023 година. "Лъвовете" гостуват на отбора на Черна гора, а срещата е от 19 часа.  До този момент отборът има две точки от четири мача, а Черна гора е с 5 с единствената си победа над България през месец март в Разград.

Слаб интерес към двубоя

В Черна гора отбелязват, че интересът към двубоя не е особено голям, като до вчера са били продадени малко над 2 хиляди.  Очакванията са стадионът бъде изпълнен малко под половината от капацитета си или около 4 хиляди човека. Официално съоръжението в Подгорица има 11 050 места.

Със сигурност обаче публиката ще бъде доста по-малко, на първо място заради частичните реновации, които се правят в някои сектори и в момента затворени за публика. Освен това и след равенството в Литва (четвъртък) драстично намаляха шансовете за оставане в битката за високо класиране. В домакинството срещу Сърбия на 29-и март, когато стадионът беше разпродаден до край седмици преди мача. Като гости досега България е стигала само до равенство на Черна гора, а ако не иска да запише антирекорд за 21-ви век, то има 4 месеца да го предотврати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички