Шефът на френския футбол: Извиняваме се на България


Шефът на френския футбол: Извиняваме се на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1620 0

Шефът на Френската футболна федерация Ноел льо Грае изпрати официално писмо до българския си колега Борислав Михайлов по повод причинените неудобства и смяната на хотела преди настаняването на националния отбор на България преди днешната контрола срещу световните шампиони на "Стад дьо Франс".

"Уважаеми г-н президент, от името на ФФФ Ви поднасям искрените си извинения за създалата се ситуация с българската делегация в Париж. Радвам се, че бързата реакция на двете страни решиха казуса и от все сърце благодаря за разбирането Ви. Надявам се тези проблеми да не попречат на футболния празник, който всички очакваме двата отбора да предложат на публиката тази вечер", се казва в обръщението.

От своя страна селекционерът на Франция Дидие Дешан също изказа извинения на Ясен Петров преди официалната тренировка на "лъвовете" на "Стад дьо Франс" вчера и пожела успех на българския треньор и водения от него тим занапред. 

А как Стоичков надъха националите преди дуела с "петлите", вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички