От БФС обвиниха националите за резила и обявиха заседание за избор на нов треньор


От БФС обвиниха националите за резила и обявиха заседание за избор на нов треньор
Снимка: БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ

2634 0

Българския футболен съюз излязоха с позиция след резила на националите срещу Грузия. Видимо ръководните фактори в българския футбол обвиняват футболистите за срамното 2:5 в Лига на нациите.

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой", пишат от БФС на сайта си.

От централата не пропуснаха да кажат отново, че са осигурили всичко нужно на отбора, за да се готви за мачовете си в турнира, но резултатите и играта не са отговорили на техните и на цяла България очаквания. 

"Още утре, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание, на което ще бъдат дискутирани вариантите за нов национален селекционер", пишат още от БФС и потвърдиха, че в следващите 2 мача в Лига на нациите отборът ще бъде воден от Георги Иванов-Гонзо. А ето кой се застъпи за назначението на Ясен Петров и какви резултати записа той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички