Сериозен проблем за Холандия преди гостуването на "Васил Левски"


Сериозен проблем за Холандия преди гостуването на "Васил Левски"
Снимка: Guliver/GettyImages

1781 0

Звездата на Байерн Мюнхен и холандския национален отбор Ариен Робен има контузия и е под въпрос за гостуването на "лалетата" на България идния уикенд. Двата отбора се изправят един срещу друг на стадион "Васил Левски", а крилото има проблем в глезена.

"Робен ми се обади веднага след мача и каза, че всичко е наред. После се е качил в самолета и там нараненото място се е подуло. По медицински причини е по-добре да не лети веднага към Холандия. Прогнозите са, че ще може да играе в събота", коментира Дани Блинд по повод предстоящата световна квалификация срещу България, която ще се играе на 25 март в София.

Той е пропуснал тренировката на "лалетата" днес, като надеждата в Холандия е той все пак да се възстанови с оглед на тежката битка, която се очертава на върха в нашата група. Със сигурност здравето му няма да бъде рискувано в контролата срещу Италия, но срещу "лъвовете" може да играе на инжекции.

Головата машина на Спортинг (Лисабон) Бас Дост, който е вкарал 24 пъти в първенството на Португалия и изостава на гол от Лионел Меси в битката за "Златната обувка", също е пропуснал днешната тренировка на Холандия, но поради лични проблеми. По същата причина Джърмейн Ленс не се е явил в базата. Кевин Стротман пък тренира по индивидуална програма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички