Русия огорчи "лъвчетата", България вече се надява на чудо


Русия огорчи "лъвчетата", България вече се надява на чудо
Снимка: Оф. сайт на БФС

2149 0

Националният ни отбор до 21 години допусна неприятна загуба с 0:2 при гостуването си на Русия в европейска квалификация. Отборът ни е още в една група с Полша, Сърбия, Естония и Латвия, а след днешната победа руснаците се превърнаха във фаворит за първото място. Нашите пък заемат трета позиция с равни точки (8) с четвъртия Сърбия, който завърши изненадващо наравно 2:2 с Латвия по-рано днес.

"Лъвчетата" ни запонаха много зле срещата. Тимът ни получи гол от съблекалните, което до известна степен провали плановете на селекционера Александър Димитров. Само след 28 секунди Максим Глушенков овладя добро подаване на Константин Кучаев, след което усша да преодолее Ангел Лясков и с точен удар по земя да изпрати топката в мрежата на Даниел Наумов.

Като цяло руският тим бе по-активният в двубоя. В 65-ата минута отправиха нов удар, който бе избит от Наумов, но топката достигна до Роман Евгениев, който се справи с двама български защитници и подаде към влезлия от пейката Игор Дивеев, който със силен удар се разписа за 2:0.

През есента съставът на Александър Димитров изигра 5 мача, от които събра 8 точки и заема трето място в група 5. Така разликата между представителния ни тим и този на поляците е 5 точки при оставащи 4 двубоя, включително директен мач между двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички