Русия излиза срещу България със състава си за Европейското?


Русия излиза срещу България със състава си за Европейското?
Снимка: Guliver/GettyImages

1925 0

Бившият руски национал Александър Самедов сподели очакванията си от предстоящия контролен мач на Русия срещу България. Той сподели, че очаква "Сборная" да излезе тази вечер със състава, който ще се изправи срещу Белгия в първия мач на двата тима от груповата фаза на Европейското първенство 2020.

"Не можете да кажете, че този мач нищо не значи. Това е последен мач преди голям турнир. Трябва да се обиграят последните връзки, някои моменти. След него всички вече е само битка. Съставът, който ще бъде срещу България, е този, който ще бъде на Европейското. Може би с изключение на няколко позиции", заяви Самедов пред "Спорт Експрес".

Подобно мнение изрази и почетният президент на Руския футболен съюз Вячеслав Колосков. "Трябва да излезем срещу България именно с този състав, с който планираме да играем срещу Белгия. Всеки знае потенциала на нашите момчета. Ние също ги проучихме добре, трябва да излезем, за да изненадаме съперника на терена", допълни той. А ето какви промени в състава ще направи за мача Ясен Петров. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички