Разкритие: БФС работи по проект "Отборът от САЩ'94" II

Отговорникът за юношески и младежки футбол в Българския футболен съюз и член на Изпълкома - Емил Костадинов, разкри, че в централата възлагат големи надежди на младежкия национален отбор до 21 години. Той призна, че се работи именно този тим да стане толкова добър, колкото славният отбор от САЩ 1994 със самия Костадинов в състава.

"От 8 години съм технически директор на младежкия национален отбор на България и искаме да изградим един отбор, който да е толкова добър, колкото този от Световното първенство през 1994 година. Помните ли го? Станахме четвърти в света, имахме Стоичков, Пенев, Йорданов, Лечков...Лечков дори работи с нас във федерацията. Следя постоянно отбора до 21 години, защото смятаме, че това е специално поколение", сподели легендарният български футболист пред португалския "Maisfutebol".

Имало ли е бойкот от страна на Антонио Вутов?

Един от ключовите играчи на Левски през настоящия сезон Антонио Вутов категорично опроверга слуховете, че е бойкотирал младежкия национален отбор...

ЗВЕЗДАТА НА ЛИОН ПОПАРИ БЪЛГАРИЯ НА "ТРЕЙС АРЕНА"

Както е известно, младежките национали излизат днес в двубой от група 9 на квалификациите за Евро 2019. Тимът ни практика няма шанс да се класира и ще играе най-вече за честта си. Съперник на "лъвчетата" е Словения, мачът е от 19,00 часа.

Още по темата

Please select answer!