Промяна! Изпълкомът на БФС няма да е тази седмица, обявиха точната дата


Промяна! Изпълкомът на БФС няма да е тази седмица, обявиха точната дата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3425 0

Вече е ясна датата, на която ще се проведе Изпълкома на БФС. Той е насрочен на 27 ноември, като се очаква тогава Борислав Михайлов да подаде своята оставка. Очакванията и първоначалното обявено от "Бояна" бе, че събранието ще е през настоящата седмица, но има промяна.

Промяна след позицията на БФС

Датата е обявена от вицепрезидента на централата Михаил Касабов пред "Тема Спорт". "В Индонезия съм. В неделя се връщам. Изпълкомът мисля, че е обявен за понеделник, така че ще съм там", лаконичен бе Касабов.

В момента той е в Индонезия, където се провежда световното първенство за юноши до 17 г. Именно присъствието на Касабов на въпросния форум е отложило сбирката за следващата седмица. Първоначалните намерения на БФС са били Изпълкомът да се събере в четвъртък или петък.

Той веднъж вече бе временен президент на БФС през октомври 2019-а – след мача с Англия в София и расисткия скандал, който доведе до първата оставка на Боби Михайлов.

"През следващата седмица президентът на Българския футболен съюз ще свика спешно заседание на Изпълнителния комитет с цел насрочване на дата за конгрес през следващата година“, гласеше позицията на централата от 18 ноември (събота). Очакванията са на Изпълкома да бъде избрана и обявена дата за нов Конгрес, на който а бъде избран новият шеф на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички