През зъби Хубчев обясни набързо защо България не игра на ниво


През зъби Хубчев обясни набързо защо България не игра на ниво
Снимка: БГНЕС

3206 0

Видимо недоволен от поражението на България, селекционерът Петър Хубчев не беше особено словоохотлив пред БНТ 1. Той на няколко пъти даде язвителни коментари, опитвайки се да каже възможно най-малко за поражението на "лъвовете", но все пак каза няколко неща за изминалата среща.

"Загубихме заслужено. Не искам да говоря за детайли. Ако знаех, нямаше да правя промени. След като сме загубили, значи не сме направили нещата както трябва", едва промълви Хубчев.

"Бяхме надиграни, особено физически. Съвсем заслужено загубихме. Умората беше много голяма. Знам какво е състоянието на футболистите. Това е най-общо казано, но има доста дребни неща, които няма да обсъждам с вас", подчерта Хубчев. Той беше помолен да коментира многото картони, които си изкараха играчите, но и това не се стори като тема, която трябва да бъде дискутирана с медиите.

"Такъв е футболът тук", лаконичен беше бившият треньор на Берое. "След като сме загубили, значи е станало. Няма как тук да направя разбор", сопна се Хубчев и се оттегли към съблекалнята. Междувременно треньорът на Норвегия беше далеч по-разговорлив - вижте какво каза Лагербак за победата на скандинавците и смелата прогноза на треньора в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички