Посърнал Десподов: Имаме голям потенциал, нуждаехме се от тази победа


Посърнал Десподов: Имаме голям потенциал, нуждаехме се от тази победа
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3457 0

Лидерът на българския национален отбор - Кирил Десподов, сподели голямото си разочарование след изпуснатата победа над Сърбия в домакинството от квалификациите за Евро 2024. 

Той за пореден път бе категоричен, че този състав на "лъвовете" е най-перспективният, предвид играчите, с които селекционерът разполага и помоли за известно време към футболистите. 

Мнението на Десподов

"Вчера казах, че ако вложим енергията и играем футбол без страх ще направим позитивен мач. Наистина съм разочарован. Това може само на нас да ни се случи. Всички се нуждаехме от тази победа. Да биеш Сърбия с хубава игра и ситуации пред гола, щеше да ни повлияе много добре. 

"Където ме сложат, там ще играя, когато играя за България. Мисля, че нещата се получиха. Момчетата си оставиха душата на терена. Не на празно казвам, че трябва малко търпение към тези млади играчи. Краев и Чочев си оставиха сърцата за отбора. Нуждаем се от малко търпение. Трябва да играем атакуващо и без напрежение. Отборът има голям потенциал", категоричен бе голмайсторът на "лъвовете".

Вижте попадението на Кирил Десподов, което щеше да донесе успеха на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички