Попов: Липсва ни нападател от типа "Бербатов", положенията има кой да ги създава


Попов: Липсва ни нападател от типа "Бербатов", положенията има кой да ги създава
Снимка: Getty Images/Guliver

1970 0

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов сподели, че имаме нужда от голмайстор, който да завършва положенията. Попов е доволен от колектива, от показаната игра и заяви, че малко не е достигнало на "лъвовете", за да продължат напред.

"Господин Лечков дойде при нас след мача и каза, че оценката на ръководството за представянето ни е отлична. До квалификациите има още време и всеки от нас трябва да помисли какво още може да подобри, за да печелим така и в квалификациите.

Показахме воля и характер във всички шест мача и освен срещата в Норвегия, мисля, че в останалите мачове играхме на страхотно ниво. Трябваше да си вземем мача в Кипър, но това е стара болежка на българския футбол.

Имаме футболисти, които създават положения, но голмайстор от типа "Бербатов", ни липсва и няма кой да бележи. Надявам се да се появи такъв играч и да започнем по-често да бележим. В квалификациите ще се стараем да изглеждаме още по-добре и да не отстъпваме на останалите тимове. Играхме добър футбол, атрактивен и така трябва да продължим", заяви капитанът на България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички