Хубчев: Първото, което направих, бе да благодаря на момчетата


Хубчев: Първото, което направих, бе да благодаря на момчетата
Снимка: БГНЕС

4460 0

Националният селекционер на България Петър Хубчев коментира срещата със Словения, която завърши 1:1 в София. Треньорът отново застана зад гърба на играчите си и ги похвали за себераздаването.

"Първите ми думи към момчетата бяха благодарност за работата напоследък, повече не искам да разкривам. Днес отборът игра на предела на физическата си възможност. Имахме мотивация, при нашия гол знаехме какъв е резултатът в другата среща.

Аз не съжалявам за равенството в Кипър, не съжалявам за нищо. Мачовете до сега бяха много полезни за нас, дори е малко това изказване. Шест мача на такова ниво не можем никъде да изиграем. Израстване в отбора има, но има още много посоки, в които трябва да се развиваме. Не е лесно да се играе без трима или четирима от основните ни играчи. Във футбола почти винаги има контузии, картони, някой отсъства, няма какво да се оправдаваме с това, че са ни липсвали основни играчи.

Нашата първа задача бе да изградим един добър колектив, който да покажем както на терена, така и извън него. Наблегнахме на себераздаването. Тренираме по 3-4-5 дена преди мач и не можем да наблегнем на друго. Всеки трябва сам да се осъвършенства и да гледа да се развива", сподели Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички