Петър Хубчев вече не е селекционер на България, връща три заплати


Петър Хубчев вече не е селекционер на България, връща три заплати
Снимка: БГНЕС

2484 0

Сагата около напускането на Петър Хубчев като треньор на националния по футбол е приключила официално. Спецът, който води държавния тим в последните две и половина години, напусна длъжността по собствено желание.

Според контракта, който има подписан с БФС, Хубчев ще трябва да върне 3 заплати, а раздялата вече е оформена документално, информира "Стандарт". Останалите членове на неговия щаб разтрогват договорите си с БФС по взаимно съгласие, което означава, че те няма да връщат заработеното до момента.

Все още продължават обаче неяснотите около щаба на новия селекционер на държавния тим, който почти сигурно ще се казва Красимир Балъков, п Настоящият треньор на Етър все още търси доказани специалисти с които да работи начело на първия ни тим. Единственият, с който Бала вече се е разбрал, това е Йончо Арсов, който работи за последно с Илия Груев в Дуисбург.

Георги Донков, който досега бе помощник треньор в националния, също е имал разговори с Балъков, но е отказал да влезе в щаба му, защото е лоялен към Петър Хубчев. Очаква се двамата да застанат начело на Левски от юни месец. А какво заяви временният наставник на "сините" Георги Тодоров относно спряганите имена за нов треньор на отбора - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички