Пенев за националния отбор: Под мое ръководство имаше по 30 000 зрители на стадиона


Пенев за националния отбор: Под мое ръководство имаше по 30 000 зрители на стадиона
Снимка: БГНЕС

1225 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира кратко представянето на националния отбор първите две квалификации за Евро 2020. Според него спечелените две точки са недостатъчни и направи сравнение с периода, в който той ръководеше националите.

"Очаква се от мен да направя анализ на националния отбор ли? Медали няма да си слагам, но под мое ръководство имаше по 30 000 зрители на стадиона. За три години нещата се случиха и се случи една много сериозна работа за нивото на играчите, които имаме. Създаде се една много добра група, прекрасни взаимоотношения, но централата реши да се разделим.

Гледах националния отбор, не само футболистите на ЦСКА. Питайте селекционера дали е доволен от футболистите, които е използвал, и от резултати. Аз мога да говоря за ЦСКА в момента. Аз имам други виждания и отборите, които ръководя играят по коренно различен начин. Просто всеки треньор си има своите виждания, методи за подготовка и т.н.", заяви той по време на пресконференцията преди двубоя на "червените" с Черно море.

"Отборът за да тръгне, трябва да се направят доста промени, доста промени. Има си специалисти, не е моя тема. Пак се въртим около националния отбор. Доста съм изненадан, че се радваме на тези две точки, радвам се на играта, с която сме спечелили тези две точки, чух доста коментари. Мисля, че сме гледали различни мачове, така излиза, така излиза. Вие също трябва да вземете отношение по темата, доста години сте във футбола. Казва се, че ние сме играли страхотно, а едва ли не сме загубили четири точки. Трябва да сме реалисти, трябва спринтираме към проблемите. Това е подходът. Да тръгваме за Пловдив, а пътят да е през Перник - така не става. Темите са сериозни, с много съдържание, трябва да се вземат мерки", допълни още Пенев.

А каква е официалната позиция на президента на БФС Борислав Михайлов за националния отбор и слуховете за смяна на Петър Хубчев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички