Националът на България Валентин Антов коментира темата със стадиона на ЦСКА


Националът на България Валентин Антов коментира темата със стадиона на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1956 0

Бившият защитник на ЦСКА и настоящ футболист на Кремонезе - Валентин Антов, говори пред "Sportal" в часовете преди мача България - Танзания от новия турнир "FIFA Series".

"Добре съм, чувствам се във форма, играя редовно, което ме прави щастлив. Надявам се да успея да помогна по най-добрия начин. С момчетата тренираме здраво, както винаги. Готвим се за мачовете и се надявам да постигнем добри резултати и да покажем добра игра", заяви 23-годишният национал пред изданието.

ОЩЕ: Ясен фаворит, но и очаквания за малко голове: Какво ще видим на България - Танзания?

"Когато играеш за националния отбор, винаги трябва да си мотивиран. Обстановката при нас е като преди официална среща, тренираме винаги на максимума си, искаме да покажем най-добрата си страна, да вземем победата, да зарадваме хората и да надграждаме", допълни той.

Вальо Антов за "Българска армия"

Антов, който е юноша на ЦСКА, коментира и темата със стадиона на "червените":

Валентин Антов

"Стадионът на ЦСКА ли? Разбира се, че следя. Толкова години съм бил част от този клуб. Като всеки привърженик се надявам ЦСКА да има един нов модерен стадион, на който да играе европейски срещи, да има много публика и да помогне за цялостното развитие на българския футбол", изрази надеждите си бранителят.

*Валентин Антов има точно 90 мача за първия отбор на "армейците" (3 гола и 3 асистенции). През лятото на 2022-ра година бе продаден на Монца, а през настоящия сезон 2023/24 играе под наем в Кремонезе. 8 кръга преди края на кампанията, тимът му е на 3-то място в Серия Б и има всички шансове да спечели промоция за Серия А!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Вече нямам търпение" - легендарен вратар на ЦСКА сподели 2 желания и коментира конкретен слух!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички