Ясен фаворит, но и очаквания за малко голове: Какво ще видим на България - Танзания?


Ясен фаворит, но и очаквания за малко голове: Какво ще видим на България - Танзания?
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС и Getty Images

1481 0

Малко над четири месеца след последния двубой на българския национален отбор по футбол "лъвовете" се завръщат в действие. Те ще търсят първа победа от близо година и половина насам, след като не успяха да запишат нито един успех през календарната 2023-та. В последните 11 срещи тимът ни е записал шест поражения и пет равенства - две от които в най-скорошните ни срещи - със силните тимове на Унгария и Сърбия.

Сега България се впуска в новосформирания турнир на ФИФА - FIFA Series. Страната ни е в група с Азербайджан, Танзания и Монголия, като ще премери сили срещу първите два споменати отбора. Сблъсъците са в Баку, а първият е срещу африканската страна. Това ще бъде исторически първи мач между тези опоненти.

България е огромен фаворит срещу Танзания

България е фаворит срещу Танзания

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това представителният ни отбор да успее да спечели е 1,62, като е в ролята на доста сериозен фаворит. Ставката пък за триумф за Танзания е 5,75, докато пазарът за равенство е оценен на 3,70. Мачът ще започне в доста ранен час - 15:00 българско време.

Изненадващо или не, но всъщност България е в по-лоша форма от Танзания. Африканската страна има три победи през 2023 година, а в последните си десет мача има само три загуби, като те са допуснати от две от най-силните страни на континента - два пъти от Мароко и веднъж от Египет. В своята серия от 11 мача без успех пък "лъвовете" не са успявали да сломят съперници като Люксембург, Черна гора (две загуби), Литва (загуба и равенство), Иран и Албания, която продължи подема си.

Въпреки че в последните два мача на представителния ни тим паднаха общо осем попадения, очакванията са да няма много голове в срещата срещу Танзания. Доста любопитна тенденция е, че във всеки от последните ни пет двубоя опонентът ни реализира точно две попадения. За последните 12 мача на Танзания обаче има само един случай, в който се стига до гол/гол.

Очакват се малко голове на България срещу Танзания

Коефициентът на efbet за това в този случай отново да има под 2,5 попадения е 1,64, докато за над 2,5 гола на България - Танзания е 2,20. Съответно ставката за това и "лъвовете", и африканската страна да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,60.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички