Националният отбор по футбол вече има нов капитан


Националният отбор по футбол вече има нов капитан
Снимка: БГНЕС

2094 0

Националният отбор по футбол на България вече има своя нов капитан. След като Ивелин Попов се отказа да играе за "лъвовете" и по този начин оваканти лентата, тя вече ще стои на ръката на Петър Занев, който беше информиран от Георги Дерменджиев, че е новият лидер на отбора. Звездата на ЦСКА е първият постоянен капитан на "лъвовете" от Първа лига от години насам. 

По време на пресконференцията на селекционера беше обявено, че футболистите са избрали 3-ма играчи, които да наследят лентата от Попов. Дерменджиев предпочете първо да съобщи на играчите кой е окончателният избор. 

Очакванията около националния отбор бяха, че Николай Михайлов може да е новият капитан на "лъвовете", след като получи лентата и в Левски, но това няма да стане. Изненада беше самият факт, че беше повикан от Георги Дерменджиев за мачовете от Лигата на Нациите. 

В същото време стана ясен и вторият капитан на тима. Това ще е играещият вече няколко години зад граница Георги Костадинов. Васил Божиков е третият вариант за носител на лентата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички