Националният отбор по футбол ще играе мачове в Разград?


Националният отбор по футбол ще играе мачове в Разград?
Снимка: Lap.bg

4073 0

Националният отбор по футбол може да приема официални мачове на стадиона на Лудогорец "Хювефарма Арена" в Разград. Такъв вариант се обсъжда от ръководството на Българския футболен съюз, което обмисля да проведе първия мач от групите на Лигата на нациите срещу Северна Македония именно в Разград.

Както е известно, България играе домакинските си мачове на националния стадион "Васил Левски", който обаче рядко успява да се напълни със зрители поради слабия интерес към националния отбор в последните години. В БФС очакват, че на "Хювефарма Арена" трибуните ще изглеждат по-пълни, като така футболистите да усетят по-голяма подкрепа.

Техническият директор на националните отбори Георги Иванов - Гонзо призна пред колегите от "Спортал" за подобна възможност. “Наистина има такъв вариант. Обсъждали сме с треньорското ръководство за някои от мачовете да играем на различно място от София. Един от вариантите е да приемем Северна Македония в Разград. Това обаче са само разговори, няма взето окончателно решение на този етап”, каза Гонзо.

Наскоро спортният министър Радостин Василев предложи и футболен мач между правителствата на България и Северна Македония (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички