Националите ни ще търсят футболно чудо на "Уембли"


Националите ни ще търсят футболно чудо на "Уембли"
Снимка: БГНЕС

1980 0

Българският национален отбор по футбол гостува днес на легендарния стадион "Уембли", където ще се изправи срещу Англия в квалификация за Евро 2020. Срещата е от 19 часа българско време.

Националите ни са в серия от 7 двубоя без победа, а днес задачата им ще бъде много трудна. Те ще се изправят срещу най-скъпата селекция в света, а на "Уембли" се очаква да има над 80 хиляди по трибуните. Англичаните са в серия от 20 мача без загуба в европейски квалификации, а в тях записаха 17 победи и три равенства.

Очаква се звездите на Лудогорец - Марселиньо и Вандерсон, да са срд титулярите, както и Ивелин Попов, който доскоро лекуваше контузия. Още преди двубоя стана ясно, че Балъков няма да може да разчита на Тодор Неделев и Георги Костадинов, които са с травми. Има вероятност националният селекционер да поднесе изненада като пусне на вратата стража на Етър - Христо Иванов.

От другата страна е голмайсторът на Мондиал 2018 година Хари Кейн с неговите 22 гола от 39 мача с националната фланелка. Той се е разписвал с екипа на Англия почти колкото всички футболисти викнати от Бала, които имат общо 28 гола, но 15 от тях за Ивелин Попов в 83 мача.

"Има още някои дребни детайли за уточняване, но те ще се решат в последния момент. Моите играчи са наясно, че трябва да се представят на повече от 100% утре вечер. Не мога да ви кажа сега кои ще започнат като титуляри, но всичко е възможно. Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас. Ще бъда доволен и щастлив, ако видя, че играчите ми дадат най-доброто от себе си през всичките 90 минути", заяви Балъков преди двубоя. Ето какво още сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички