Ивелин Попов: Преди 9 години Англия бе в топ 10, сега е в топ 2


Ивелин Попов: Преди 9 години Англия бе в топ 10, сега е в топ 2
Снимка: БГНЕС

3489 0

Капитанът на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов, сподели очакванията си от предстоящата евроквалификация срещу Англия на "Уембли". Той призна, че вижда положителна неща в българския тим под ръководството на Красимир Балъков, макар легендата на страната ни да търси все още първата си победа с "лъвовете" в официален мач.

"Аз и още един-двама от сегашния отбор играхме в мача срещу Англия преди 9 години. Тогава отборът им беше в топ 10 на света, сега е в топ 2. Работи се доста интензивно и нещата им се получават много добре. Националният им отбор обедини цялата нация", заяви Попов на пресконференцията преди двубоя.

"Мачът е добра възможност за нас - ако се покажеш срещу такъв отбор, на "Уембли", вратите могат да ти се отворят за по-голям трансфер и по-добро бъдеще. Виждат се положителни неща на тренировките. Имаме повече време за работа, гледаме видео, работим върху тактиката. Това, което треньорът иска, го практикуват най-големите отбори. Това е съвременният футбол. Дано ни влезе в главите и да успеем да го правим по най-добрия начин", каза още капитанът на България. А какво сподели Балъков преди мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички