"Лягай на земята" и последвал бой: Полицейски произвол срещу фенове (ВИДЕО)


"Лягай на земята" и последвал бой: Полицейски произвол срещу фенове (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

6473 0

След ужасните и грозни сцени в центъра на София на протеста срещу БФС започнаха да се появяват все повече видеа в социалните мрежи. Малко преди евроквалификацията България - Унгария напрежението между протестиращи фенове и полиция нарасна до огромна степен.

Потресаващи кадри в социалните мрежи

Стигна до такава точка, че органите на реда взеха решение да използват водно оръдие, за да разпръсне събралото се множество. Последвалото обяснение на полицията бе, че е имало провокация от страна на феновете, а след това заявиха, че дори се е стигнало и до бой между враждуващи фракции.

Кадрите, които обаче се появяват в социалните мрежи показват, че полицаите са използвали сила срещу протестиращите и не в горещите точки на протеста. Едно от тях, споделено от бившия председател на НКП на Левски Степан Хиндлиян, показва как група от фенове е "приклещена" на тясна улица. Той е озаглавил публикацията си: "Днес 4 годишният ми син ме попита: Тати, какво значи комплексар?".

Полицаите са ги затворили от двете страни, като въпросните фенове обясняват, че искат да преминат единствено през улицата. Дори се задава и въпрос към служителите: "Не ни давате ли да протестираме?", а отговорът от полицаите е: "Не приближавай".

Накрая на клипа се вижда как полицаите ги приближават, крещейки да лягат всички на земята. Което и се случва, а след това видеото прекъсва...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички