Лечков преди баража с Унгария: Трябват ни по­вече шанс, опит и смелост


Лечков преди баража с Унгария: Трябват ни по­вече шанс, опит и смелост
Снимка: БГНЕС

1195 0

Членът на Изпълкома на БФС и доскорошен Вицепрезидент на централата и отговорник за националните отбори Йордан Лечков заяви, че за баража с Унгария на 8 октомври ще ни е нужна повече смелост.

"Оставям на треньорите да направят своите заключения за начина на игра. Така или иначе шансовете са винаги нали­це, след като двубоят с Унга­рия още не е започнал. Тези сре­щи в Лигата на нациите ня­мат нищо общо със заряда, който трябва да има за бара­жа. За тогава трябва да има пълна мобилизация, добро разузнаване на противника и на­пълно естествено трябва да бъдат извикани най-подходя­щите и полезни играчи за мо­мента", коментира героят от САЩ `94 пред "Тема Спорт".

"Общо взето, всички отбо­ри от нашата черга, както виждате, имат сходна игра и са на едно ниво. Трябват ни по­вече шанс, опит и смелост. Ви­наги съм казвал, че футболът се играе с повече смелост, но в крайна сметка това са играчи­те, с които разполагаме. Сега трябва да си извадим нужните поуки и да гледаме напред", ко­ментира членът на Изпълкома на футболната ни централа.

Лечков бе единственият чо­век от БФС, който говори за представянето на трикольорите. Сегашният отговорник Емил Костадинов, както и вре­менният президент Михаил Касабов така и не се появиха в медийното пространство. Междувременно се появи информация, че Борислав Михайлов може отново да се кандидатира за шеф на БФС - ето от какво зависи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички