Връщат Марселиньо в националния за важния мач с Унгария


Връщат Марселиньо в националния за важния мач с Унгария
Снимка: БГНЕС

2444 0

Натурализираният бразилец Марселиньо ще бъде викнат в нацио­налния отбор за реши­телния плейоф срещу Унгария през октомври. Вече е говорено от него и той е изразил готовност да пътува. Марселиньо подписа с втородивизионния бразилски Витория Баиа, след като се раздели с Лудогорец.

Каляри пък вече очаква Кирил Десподов на подготовка, за да мо­же да се вземе решение за бъдещето си. Деспо­дов е напълно възстано­вен от коронавирус и ве­че е в Италия. Очаква се Георги Дер­менджиев да викне и Мартин Минчев за след­ващия ни двубой, който е най-решителният за цялата ни година, пише "24 часа".

Нашите вече са по­следни в групата за Лига­та на нациите, след като Финландия изненадващо надви Ирландия в Дъ­блин. По принцип от вся­ка група последният тим отива в третата по сила дивизия за третото изда­ние на турнира, който смени приятелските мачове в Европа.

Съпреникът ни в плейофа Унгария загуби доста драматично от Ру­сия във втория си двубой от Лигата на нациите. В Будапеща гостите дръп­наха с 3:0 в първите се­кунди на второто полу­време, след което полу­чиха два гола от домаки­ните. Техни автори бяха Роланд Шал ай от Фрайбург и натурилизираният сърбин Неманя Нико­лин. А от какво остана доволен Георги Дерменджиев след двубоя с Уелс и какво иска да промени - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички