Лечков: Благоприятен жребий, момчетата си свършиха работата в квалификациите


Лечков: Благоприятен жребий, момчетата си свършиха работата в квалификациите
Снимка: БГНЕС

1497 0

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, коментира жребия за плейофите за Евро 2020, който отреди на България да се изправи срещу Унгария. Другата двойка в потока е Исландия и Румъния. Освен това, Лечков изненада, като заяви, че момчетата от националния са си свършили работата в квалификациите.

"За мен жребият е доста благоприятен. Дано момчетата си свършат работата. Мисля, че унгарците, румънците и исландците са на нашето ниво. Надявам се за мачовете да имаме подкрепа от публиката. Все пак част от тези момчета биха Холандия, биха Швеция. Самият факт, че говорим на тази тема, значи, че са си свършили работата в квалификациите, предните треньорски ръководства също" - заяви Лечков пред "Спортал".

Бившият наставник на националния отбор по футбол на България - Красимир Балъков, също коментира жребия. Освен това, той призна, че е искал да ръководи тима ни на тези плейофи, но моралът му не го е позволил. Балъков пожела успех на Георги Дерменджиев. Вижте цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички