Лагербак категоричен: Срещу България тотално контролирахме срещата


Лагербак категоричен: Срещу България тотално контролирахме срещата
Снимка: Guliver/GettyImages

1425 0

Селекционерът на Норвегия Ларс Лагербак беше в добро настроение след победата на неговите възпитаници над България с 1:0 в Осло. Шведският специалист беше категоричен, че отборът му е изиграл най-доброто си полувреме срещу "лъвовете", а скандинавците са контролирали изцяло 90-те минути на терена.

"Добър мач за моя отбор, но спечелихме само с 1:0. Справихме се перфектно в защита, вкарахме гол, който ни донесе победата. Контролирахме изцяло мача, имахме много положения и имахме отлични шансове поне за още един гол", отсече Лагербаг.

"Бяхме далеч от това да играем толкова силно в защита в предишните мачове, но днес бяхме безгрешни. Първите 45 минути бяха най-добрите ни до момента в Лигата на Нациите.

Не мисля, че някоя програма е по-лека. За да спечелим първото място, ни трябват две победи. Ако гледаме към този двубой, мисля, че Норвегия е най-добрият отбор в групата. Надпреварата е между България и Норвегия, но мисля, че ние сме най-добрият отбор", коментира шведът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички