Къде да гледаме квалификацията за Световно първенство България - Швейцария


Къде да гледаме квалификацията за Световно първенство България - Швейцария
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3465 0

Днес България стартира похода си към Световното първенство по футбол в Катар. Националите ни излизат в първи мач от своята група срещу Швейцария, а срещата е с начален час 19:00ч.

Жребият за квалификационните групи изпрати България в група "C" в компанията на Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва. Днес Ясен Петров ще дебютира начело на България, а в неделя (28.03.) предстои и домакинство на Италия, последвано от гостуване на Северна Ирландия (31.03.)

Швейцарците ще бъдат пределно мобилизирани да стартират успешно, а старши треньорът им дори се надява на разгромна победа за своя тим.

В българския лагер е любопитно с какъв състав и схема на игра ще започне мача Ясен Петров. Десет от повиканите от него играчи досега никога не са обличали фланелката на националния отбор на България.

Двубоят между България и Швейцария е с начален час 19:00ч. и ще се играе на националния стадион "Васил Левски". Срещата можете да наблюдавате ПРЯКО в ефира на БНТ 1, а нейния развой ще може да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички