Къде да гледаме двубоя България - Уелс от Лигата на нациите?


Къде да гледаме двубоя България - Уелс от Лигата на нациите?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2127 0

Националният ни отбор ще опита поне малко да се реваншира след последните си загуби, като тази вечер приемат отбора на Уелс на Националния стадион "Васил Левски". Селекцията на Георги Дерменджиев няма победа в новия сезон на турнира, а освен това се прости и с шансовете си за Европейско първенство след загубата от Унгария.

Уелс излиза за победа на "Васил Левски", тъй като в момента е лидер в група B, и има сериозни шансове за изкачване в горната дивизия на новосформирания шампионат. Възпитаниците на Райън Гигс са със 7 точки след 4 мача и водят с 1 на Финландия в спора за лидерската позиция. България е на последно място с 1 точки - 1 зад Ирландия, която окупира 3-ата позиция.

Двубоят е от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Селекционерът Георги Дерменджиев няма да разчита на опитния Страхил Попов, който е с болки след гостуването на Финландия и беше освободен. На негово място беше повикан Цветомир Панов.Очаква се обаче на десния бек отново да започне Сисиньо. Двубоят България - Уелс ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по БНТ 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички