Кой е той? Венци Стефанов разкри името на новия национален селекционер на България


Кой е той? Венци Стефанов разкри името на новия национален селекционер на България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

10336 0

Българският футболен съюз изглежда вече е взел окончателно решение относно това кой ще замени уволнения Младен Кръстаич на поста национален селекционер.

Кой ще е той?

Това става ясно от думите на президента на Славия - Венци Стефанов, в интервю пред "BgDerby.com". Босът на "белите" назова като такъв наставника на Черно море Илиан Илиев.

Легендата на българския футбол по всяка вероятност ще съвместява работата си като треньор на "моряците" и "лъвовете". Към момента варненци се представят страхотно под негово ръководство и са лидери в класирането в Първа лига с 32 точки на сметката си.

Какво каза Стефанов?

"Националният отбор е в кома. Като стане официално да обявят Илиан Илиев за треньор, ще коментирам. Но мисля, че е по-добрият вариант от Кръстаич. Илиев познава добре българския футбол. Запознат е с обстановката. Познава футболистите, но ние куцаме другаде", заяви той и продължи с проблемите в българския футбол и програмата на столичани.

"Многото чужденци в отборите. Боби и Гонзо не са виновни. За Славия ще кажа, че отлепихме ютията от дъното. Предстои доста работа. Играем с Лудогорец. Притеснен съм. Но аз съм притеснен преди всеки мач, защото всички играят", допълни още Венци Стефанов.

А каква заплата се очаква да прибира Илиев, ако бъде назначен в националния отбор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички