Кметът на София говори в разгара на хаоса: Васил Терзиев призова за "ред" и отчете работата на СДВР


Кметът на София говори в разгара на хаоса: Васил Терзиев призова за "ред" и отчете работата на СДВР
Снимка: БГНЕС

2031 0

Новоизбраният кмет на София - Васил Терзиев, направи мигновено включване по време на студиото на телевизията БНТ, която отразява мача между националния отбор на България и Унгария на "Васил Левски". Новият управник на столицата призова да не се стига до нови ескалации.

Какво сподели Терзиев?

"Вчера обсъдихме със СДВР мерките, които трябва да бъдат взети. Апелирахме да бъде проведен мирен протест, а гневът да не е срещу гражданите и органите на реда. Никой не ни е чул за мирен протест и нещата ескалираха", каза Терзиев.

"Отивам на място, за да видя какво става. Надявам се всички да проявят разум и нещата да деескалират и да няма повече ранени. Няколко човека фенове и няколко човека от органите на реда са ранени. Моля ви се, пазете реда, съгражданите и хората от службите. Не мога да кажа дали има провокатори, или не, но винаги на такива протести има подобни неща", добави още новоизбраният кмет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички