Дерменджиев: Това не е истинското лице на националния, вярвам в тези момчета


Дерменджиев: Това не е истинското лице на националния, вярвам в тези момчета
Снимка: БГНЕС

2853 0

Селекционерът на България Георги Дерменджиев заяви, че ще направи доста промени в състава за последната европейска квалификация за тима - домакинството на Чехия. Мачът е утре вечер, 16 ноември, като можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg. Наставникът заяви и че ще има допълнителен разговор с капитана на тима Ивелин Попов по повод решението му да се откаже от отбора. Той обаче не е оптимист, че ще може да промени решението му.

"Мисля, че играчите имат доста умора, но, по моя преценка, тези, които играха, вече са възстановени. Ще видите промените в състава утре. Ще има много промени. Тези играчи, които ще бъдат нови, ще искат да се доказват, за да влязат в групата, която ще бъде за Европейското първенство. Искам много добре футболистите ни да бъдат мотивирани, защото очаквам изключително труден мач утре. Виждам потенциал и това не е истинското лице на националния отбор. Знаем каква е реалността, но виждате, че се появи възможност за класиране, която можем да оползотворим. Искам да направим максималното, за да успеем. Ако не успеем - не успеем. Вярвам на тези момчета и искам да опитаме", коментира Дерменджиев на пресконференцията днес.

"Днес Ивелин сподели това с мен. Казах му да изчака мача с Чехия. Държа много на неговото присъствие, защото е лидер и мъжко момче. Мислех, че мога да му повлияя по някакъв начин да изиграе тези два мача, но той е решил твърдо. Въпреки че ще говоря с него, шансовете са нулеви", допълни треньорът. А кои са три от евентуалните съперници на нашия тим в баражите през март вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички