Капитанът на България: Знаем къде са ни грешките, целта вече не са резултатите


Капитанът на България: Знаем къде са ни грешките, целта вече не са резултатите
Снимка: БГНЕС

1011 0

Капитанът на националния отбор Светослав Дяков бе разочарован след загубата от Швеция с 0:3 в световната квалификация снощи. Халфът сподели, че е видял подобрение в играта ни, но наши грешки са провалили мача.

"След този резултат е трудно да говоря каквото и да е. Не ми се иска да го казвам, но наистина много трудно играем. Днес каквото и да кажа загубихме с три гола. Мисля, че имаше подобрение в играта, но след като ме загубили с 3:0 няма какво да кажа. Доста загуби дойдоха в последно време, и то доста тежки. Новото треньорско ръководство се опитва да вдигне отбора, опитва се да работи добре. Единствената рецепта е много работа, много тичане и много борба”, сподели Дяков след мача пред БНТ.

"Трудно ми е да правя анализи. Наситихме средата на терена с цел да имаме човек повече, да държим повече топката. Първото полувреме до гола се придържахме към нашата стратегия, но след този бърз втори гол... Наистина кошмарни минути бяха тези последните, тъй като усещахме вече как мачът върви равностойно. Говорихме си, че трябва да върнем поне един гол, да се върнем в мача, но не успяхме. Всеки трябва да се стреми да работи и да върви напред. Много себераздаване и много битка – това е световният футбол вече", заключи Дяков.

"Имаше леко подобрение от мача с Франция, но недостатъчно. До гола мачът се развиваше по нашия план, но ни вкараха много бързи два гола и ни разколебаха много. Правим грешки, няма какво да се лъжем, трябва работа, работа, работа. Всички ще се постараем да изглеждаме по по-добър начин. Ние знаем къде са ни грешките, но не е редно сега да ги казвам. Отново след наши грешки ни отбелязват голове", категоричен бе той.

"Нашият отбор играе мач за мач. Не сме фаворити, но трябва да се борим всеки мач да изглеждаме по-добре. Важно е да се вдигаме и да показваме по-добри игри. Ясно е, че резултатите няма да са много добри, но трябва да се мъчим да правим по-добри игри”, завъряи играчът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички