Холц: Срещу България заслужавахме точката повече


Холц: Срещу България заслужавахме точката повече

882 0

Селекционерът на Люксембург Люк Холц призна, че е много радостен от равенството с Беларус (1:1) в Борисов, но подчерта, че отборът му повече е заслужавал точката в двубоя срещу България (4:3) на старта на световните квалификации, предаде БГНЕС.

"В последно време често ни упрекваха, че показваме сравнително добро ниво на игра, но не можем да печелим точки. Затова днешното равенство е много важно, с оглед на това какво се случи на терена. Цялото второ полувреме ни се наложи да играем с човек по-малко (Дирк Карлсон получи втори жълт картон в 44-ата минута, бел.ред), но съумяхме да запазим добрата си организация на игра, действахме достатъчно самоотвержено и успяхме бързо да върнем гола в края на мача. Много важна точка и сме щастливи от резултата", заяви той след мача.

Сигурно днес заслужавахме точката по-малко в сравнение с мача с България, но така се получи", допълни Холц.

В края на срещата се случи нещо странно - реферът свири край на мача, но после играта продължи.

"Съдията после ми каза, че му е спрял часовника, но за мен това е странно, тъй като дори и това да се случи, той има няколко помощника, които да му подскажат кога точно да свири края. Странно е, че такива ситуации се случват по време на квалификации за Световно първенство", коментира треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички