Ясен Петров за жребия на България: Изключително добър!


Ясен Петров за жребия на България: Изключително добър!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4214 0

Селекционерът на националния отбор на България по футбол - Ясен Петров, остана много доволен от жребия за Лигата на нациите. Известен факт е, че родните "трикольори" ще срещнат селекциите на Северна Македония, Грузия и Гибралтар от група 4 на Лига С, а според Петров това трио отбори е приемливо за родния отбор.

Все пак Петров алармира, че не бива да подценяваме когото и да било, тъй като не сме в позиция да правим това.

"Жребият, който ни се падна, е изключително добър. Без да подценявам нито един от противниците, защото не сме в ситуация да подценяваме който и да било", загатн Петров.

"Ние сме доволни, целта е да сме първи в групата. Ще се постараем изключително много. Не трябва да подценяваме, имаме респект, но трябва да подходим по максимално най-добрия начин", каза още той.

"Знаем, че ще изиграем три мача един след друг, което ще е предизвикателство. Ние сме подготвени за всичко. Завършвам с пожелание за изключително приятни коледни празници на всички. Пожелавам успех на нашите футболисти, весело прекараване, да са здрави. Хората, с които работим, да имаме една успешна 2022 година. Много здраве и късмет на всички българи!", завърши селекционерът на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички