Ясен Петров след 4:1: Българинът ще каже, че Грузия е слаб отбор, но слаби отбори няма


Ясен Петров след 4:1: Българинът ще каже, че Грузия е слаб отбор, но слаби отбори няма
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3582 0

Старши треньорът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори след категоричния успех с 4:1 над Грузия в приятелска среща. Селекционерът призна, че е много доволен от мача и сподели само едно нещо, което не му е харесало - че сме допуснали попадение.

"Доволен съм. Видяхте, че има нови 9 човека в стартовия състав и бяха на изключително ниво, бяха много ефективни. Искам да ги похваля за това. Не си спомням от колко време не сме вкарвали 4 гола. Съжалявам, че допуснахме един, видяхме го на монитора, няма да коментирам съдията. Само за това съжалявам. Не мога да не бъда доволен от днешния мач.

Нека да съм затруднен от избор на състав. Виждате, че играем в много сгъстен цикъл, правим ротации. Радвам се, че тези, които влизат, са добре. Единствено Петко Христов, на него му дадохме три мача поред, но пак се представи добре. Правим ротации, радвам се, че имаме избор, нека сме затруднени от него.

Обикновено българинът казва, че Грузия е слаб отбор. Слаб отбор няма. За мен те също играха добър футбол и имаха своите шансове. Не ми беше приятно, че ни отбелязаха гол. В крайна сметка те си бяха отбор, който също търсеше гола. 

За днес променихме много неща. Напипали сме начина, по който нашият отбор трябва да играе. Сигурно ще продължим в същия стил - с 4-ка отзад. Ще правим ротации в средата на терена спрямо това с какви играчи разполагаме. Надявам се да продължим в същия стил, който се опитваме да изграждаме. Най-важното е да има колектив и настроение, а в този отбор ги има" - заяви Петров.

Вижте подробности от успеха на България с 4:1 над Грузия и ВИДЕО от шедьовъра на Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички