Ясен Петров преди Словакия, Русия и Франция: Отиваме да печелим, ако можем


Ясен Петров преди Словакия, Русия и Франция: Отиваме да печелим, ако можем
Снимка: Getty Images/Guliver

1224 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори преди отпътуването на тима за първата приятелска среща от предстоящите три - срещу Словакия. Освен този мач предстоят и сблъсъци срещу Русия и Франция.

Петров подчерта, че това са три сериозни отбора, които ще играят на предстоящото Европейско първенство по футбол, но и че "лъвовете" ни отиват с целта да ги затруднят максимално, а ако могат - дори и да спечелят.

"Пет човека отпаднаха. Другите пет пристигнаха късно снощи след баража. 26 човека е групата. Явно това число е запазена марка за нашия отбор. Това са три участника на Европейското първенство. Отиваме с целта да ги затрудним максимално и ако може, да спечелим. От тези три дни, в които тренирахме, за мое учудване футболистите са в много добро състояние. Аз съм впечатлен от тяхното желание за игра.

Настроението е добро. Аз се надявам това по някакъв начин да се отрази на играта ни. Има малко време и влизаме в тежка серия, с много тежки мачове. В тези мачове футболистите могат само да надграждат. При всички положения ще направим ротации. Може би всички ще вземат участие, надявам се.

Това са контролни срещи и искаме да видим състоянието на всеки. Искаме да видим възможностите на всеки един. Надявам се шансът, който футболистите ще получат да го вземат. Това е арена, на която всеки един може да покаже себе си. Дано някой подпише с клуб от много добро първенство" - заяви Петров.

А наскоро Ясен Петров разкри какъв е проблемът с младите таланти в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички