Ясен Петров: Имам вяра, че възраждането ни започва с този мач


Ясен Петров: Имам вяра, че възраждането ни започва с този мач
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1088 0

Селекционерът на България Ясен Петров заяви, че има вяра, че възраждането на националния отбор може да започне от престижното равенство с Италия в световна квалификация снощи. Той обаче бе категоричен, че отборът му трябва да забрави този резултат и да започне отначало. Петров говори пред италианските медии, като пресконференцията му продължи 14 минути.

"Твърде рано е да се каже, че възраждането ни започва от този мач, но имам вяра. Убеден съм, че българите ще ни подкрепят и в бъдеще съм сигурен, че ще можем да изградим нещо важно. Сега се надявам, че отборът ще поддържа тази дисциплина, този отборен дух. В съблекалнята има голяма солидарност и това ме прави щастлив", заяви Петров.

"Истинското удовлетворение ще се случи, когато имаме дълга поредица от подобни мачове. Надявам се срещу Литва да успеем да спечелим, но оставам здраво стъпил на земята. Когато се срещнахме с този тим при първия лагер, не се познавахме помежду си и в първия мач загубихме с 3 гола. Тогава имахме много трудни мачове и мисля, че сега можем да започнем да побеждаваме, но трябва да забравим този резултат и да започнем отначало", допълни селекционерът. А ето какво каза той пред българските медии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички