Ясен Петров: Говорих лично с Божидар Краев, едва ли му е приятно, че е извън националния отбор


Ясен Петров: Говорих лично с Божидар Краев, едва ли му е приятно, че е извън националния отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2071 0

Националният селекционер Ясен Петров разкри, че е говорил лично с Божидар Краев след решението му да не го повика в националния отбор за началото на световните квалификации. Петров изрази мнение, че на Краев едва ли му е приятно от това, че е останал извън отбора, но "всичко е в неговите крака и глава".

"С Божидар Краев говорих лично. Обадих му се, едва ли му е приятно. Аз го привлякох в Левски преди време. Всичко е в неговите крака и глава. Вратата е отворена за него. Атанас Илиев прави всичко възможно, за да бъде повикан", заяви Ясен Петров пред Българската национална телевизия.

"Списъкът ще бъде публикуван утре. Ще има много дискусии, но зад всяко нещо има логика. Разбираме се много добре с Александър. Ще бъдем заедно. Имаме позитивно отношение един към друг. Ние трябва да си помагаме, а не да си пречим. Ние сме провели много разговори и с каквото можем да помогнем, ще го направим за младежите. Ще бъдем заедно на базата с младежите, така че ще се видим и ще говорим".

"Обиколих всички мачове почти. Наблюдавам срещи, където има много малко българи, да има задушаване на младите български играчи спрямо чужденците. Приемливо е това нещо и нищо не можем да направим. Да се надяваме, че всеки ще си сграбчи шанса и ще ми "извади" окото. Преходът не е лесен за играчите. Много хора се давят, само най-издръжливите успяват".

"Всеки колега е дал максимума. Аз ще дам всичко. Дано се получи. С футболистите и екипа, ще се борим за резултатите. Ясно ми е къде съм попаднал. Прякор? Аз съм по-възрастният. Побелял съм малко, остарял. Да се определям, не е в моя стил", заяви Ясен Петров.

А кои са играчите зад граница, които повика Ясен Петров за началото на световните квалификации - вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички