Изненада: Лудогорец пред отпадане, но с отлични шансове... за трофея в Лигата на конференциите


Изненада: Лудогорец пред отпадане, но с отлични шансове... за трофея в Лигата на конференциите
Снимка: колаж: SportLive, снимки: LAP.bg и Getty Images

11093 0

Българският шампион Лудогорец започна добре в груповата фаза на Лигата на конференциите, но след това последва срамният исторически погром от Нордселанд с 1:7, както и поражение от фаворита Фенербахче. Така "орлите" са в доста тежка позиция и трябва да вземат нещо от турския гранд, ако искат да имат шанс, тъй като датчаните едва ли ще се издънят срещу Спартак Търнава, а в прекия двубой Лудогорец трудно ще надмине онова 1:7 срещу тях.

Въпреки ситуацията: Шансът на Лудогорец да спечели групата в Лигата на конференциите

Шансовете за Георги Дерменджиев и компания за това да спечелят групата за илюзорни според специалисти и анализатори. Това е потвърдено и от платформата за онлайн спортни залози efbet. Тя предлага коефициент от 27,00 за подобно развитие.

За сравнение - убедителният лидер и суперфаворит Фенербахче, който до момента има само победи, е със ставка 1,12, докато Нордселанд е с 6,20. Спартак Търнава пък, обяснимо, е с най-нищожни шансове и коефициентът за шокиращ обрат и първо място за тима е 100,00.

Добри новини за българския отбор долетяха през уикенда, след като фамозната серия от 20 поредни победи във всички турнири за Фенербахче бе прекратена. Трабзонспор надделя над турския гранд след зрелищно 3:2 в мач, в който победителят остана и с човек повече при комфортния аванс от 3:1 в 78-ата минута.

Обнадеждаващ е и фактът, че само два от последните десет двубоя на Фенербахче в групите на всички турнири под егидата на УЕФА не са излъчвали гол/гол. Тоест в останалите осем неизменно и двата отбора са се разписвали.

Парадоксално: Лудогорец с по-голям и доста добър шанс за трофея от... големия си кошмар

Турският гранд обаче е сред големите фаворити за трофея в Лигата на конференциите. Коефициентът на efbet това да се случи е 11,00, като само три отбора имат поне на хартия по-големи шансове. Това са Айнтрахт Франкфурт (9,60), Фиорентина (7,60) и Астън Вила (4,80).

Изненадващо или не, но българският шампион Лудогорец също не е с никак лоши шансове, въпреки че е на прага на отпадането. Ставката за "орлите" е 50,00, като само 12 тима са с по-малък коефициент. За сравнение - Нордселанд, който разби "орлите" и е с доста по-добри изгледи да излезе от групата, е с два пъти по-лоша ставка - 100,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички