Изненадите продължават! Кръстаич вика минал през Манчестър Юнайтед в националния отбор


Изненадите продължават! Кръстаич вика минал през Манчестър Юнайтед в националния отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

25847 0

Поредно изненадващо име е възможно да стане част от националния отбор по футбол на България. Младен Кръстаич, който стартира с две победи начело на „трикольорите“ вече е поканил 17-годишния талант на Лестър Кристофър Попов, съобщава „Блиц“.

Талантливият нападател е роден в Уелс, но е с български корени. Кристофър е основен играч в състава на „лисиците“ до 18 години, като може да се похвали и с мачове за формацията на английския клуб до 21 години.

Попов започва да се занимава с футбол в школата на Кардив. След това прекарва 5 години в академията на Манчестър Юнайтед.

Той е играл за юношеските национални отбори на Уелс. Според правилника на ФИФА обаче всеки има право да избере в кой държавен тим да играе при мъжете, преди да е записал и една минута за него. Иначе при юношите той може да играе единствено за Уелс.

По-рано се разбра, че Кръстаич подготвя повиквателна и за 21-годишния футболист на германския Аугсбург Лукас Петков. „Лъвовете“ ще имат две контроли през ноември - на 16-и с Кипър и на 20-и с Люксембург.

А ето какво обяви Боби Михайлов след успеха в Скопие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички