И сърбите ядосани на македонците: Страхотното представяне на Кръстаич остана в сянка заради тях


И сърбите ядосани на македонците: Страхотното представяне на Кръстаич остана в сянка заради тях
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

41928 0

В съседна Сърбия също останаха недоволни от грозните прояви на феновете на Северна Македония срещу българския химн. Изданието "Курир" акцентира на това, че скандалът е отвел заслуженото внимание от селекционера на "лъвовете" Младен Кръстаич.

"Страхотното треньорско представяне на Младен Кръстаич бе помрачено от инцидента!", пише в заглавието си сръбското издание и допълва: "Играта и страхотната тактика на нашия Младен Кръстаич, който като треньор прероди българския национален отбор, останаха в сянката на инцидента от трибуните в началото на мача".

"Сърбинът възроди България и извади най-доброто от играчите ѝ, след като с 2 победи - срещу Гибралтар и Северна Македония, се измъкна от дъното на таблицата и запази статута си в дивизия С", допълва "Курир".

Изданието отбелязва, че селекционерът е поканил цели деветима дебютанти в тези два мача и е подмладил националния ни отбор. И че ходът му е бил посрещнат с насмешка и подозрение от родните медии, но след двата мача "се наложи да му се извинят". А ето с какви грозни думи медии в Скопие наляха масло в огъня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички