Ивелин Попов бил обещал да се върне в националния за баража с Унгария?


Ивелин Попов бил обещал да се върне в националния за баража с Унгария?
Снимка: Instagram

1913 0

Бившият капитан на България Ивелин Попов е имал тайна договорка с треньорското ръководство на националния отбор да се завърне, твърди "Блиц". Атакуващият халф е щял да направи това за решителния плейоф за класиране на Евро б2020 срещу Унгария. Мачът е предвиден за 8 октомври и ще бъде в София.

Плановете на Попов и треньорите на "лъвовете" обаче са били провалени от контузията на Попов. Малко след трансфера си в руския Сочи той претърпя тежка контузия и се наложи да се оперира в Барселона. Сега на звездата му предстои продължително възстановяване.

За завръщане в националния отбор, от който сам се отказа, Ивелин намекна преди няколко дни, когато пусна в Instagram снимка, на която е със селекционера Георги Дерменджиев. Двамата неведнъж разговаряха за решението на играча да се оттегли и Дерменджиев съхрани надеждите си това да се случи. Националният тим се нуждае от свежест в атака, тъй като Кирил Десподов не е във форма след прекаран коронавирус, а Спас Делев не се представя на ниво с националната фланелка в последно време. А ето кой натурализиран чужденец ще се върне в тима ни за мача с Унгария. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички