Иван Иванов: Всеки отбор в групата ни може да се окаже препъникамък


Иван Иванов: Всеки отбор в групата ни може да се окаже препъникамък
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1962 0

Помощникът на Младен Кръстаич в българския национален отбор по футбол - Иван Иванов, даде своето мнение за групата, в която попаднаха "лъвовете" за квалификациите на Евро 2024, пред БНТ 3.

"Балканска група, а? Доста интересни отбори, виждате отборите на Унгария и Сърбия в какъв възход се намират и какъв фурор правят в Лигата на нациите, развиват се доста добре и имат силни футболисти, очакват се чудеса.

Групата е интересна, тепърва ще правим задълбочени анализи, пак казвам, това са отбори които може да се каже, че са на нашето ниво, когато показваме добра организация.

Сърбия със сигурност е изявен фаворит, на високо ниво, ние се бъзикахме в националния отбор, но съдбата си знае работата, може да се кажем, че познаваме техните футболити и ще видим как ще се справим с тях.

Със сиурност може всеки отбор да се окаже препъникамък, ще гледаме да се противопоставим на Сърбия и Унгария, без да подценяваме останалите, но е ясно, че тези два тима са с най-сериозни амбиции", категоричен бе бившият футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Младен Кръстаич разкри кой е фаворитът в нашата група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички