Готов за титуляр: С какво впечатли Индиана Василев мениджъра си в Астън Вила?


Готов за титуляр: С какво впечатли Индиана Василев мениджъра си в Астън Вила?
Снимка: Guliver/GettyImages

3249 0

В Бирмингам продължават с похвалите за младока Индиана Василев - българинът с американски паспорт, който се прочу в последно време с бързото си израсване на футболния терен в последните месеци. Нещо повече - мениджърът на Астън Вила Дийн Смит вярва, че нападателят не просто може да играе за първия тим на отбора, а дори да е титуляр. 

Както е известно, Василев вече записа няколко мача за отбора, а през миналия уикенд се появи в игра за своя дебют в английската Висша лига

"Със сигурност е готов за титуляр. Той е светъл лъч в отбора. Когато влезе срещу Брайтън в събота, той им създаде проблеми. Ако не бе направил този пробив отдясно, нямаше да увлече Уебстър със себе си, и Джак нямаше да има това пространство, за да стигне до гола. Индиана знае какво прави, има бързина и може да тича цял ден", категоричен бе Дийн Смит за едва 18-годишния стрелец на "виланите". 

Мениджърът на Астън Вила беше категоричен, че никога не се е притеснявал да залага на млади футболисти и разкри кое го е впечатлило най-много в играта на младия Василев. 

"Никога не съм се страхувал да пускам млади футболисти, когато усещам, че са готови. След мача го поздравих и му казах: "Вече си играч от Висшата лига". Той ме изненада приятно. Когато дадеш шанс на някой млад футболист, той или потъва, или започва да плува. Индиана е плувец.

Засега нещата изглеждат много добре при него. Винаги можеш да прецениш по реакцията на другите играчи, а те всички го подкрепят. Той влиза и играе за тях. Има качества да вкарва голове. Тактически е много интелигентен, физически също е впечатляващ", завърши с похвалите мениджърът на бирмингамци. Интересни факти за Индиана Василев четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички