Илиан Илиев разясни защо България се съгласи да участва в турнира в Азербайджан


Илиан Илиев разясни защо България се съгласи да участва в турнира в Азербайджан
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

2330 0

Селекционерът на България Илиан Илиев сподели очакванията си от предстоящите приятелски мачове на турнира в Баку. Наставникът коментира съперниците на националите ни - Азербайджан и Танзания. "Лъвовете" ще играят и с тима на Монголия. 

Относно повиканите играчи

"Повикали сме на турнира 26 футболисти, от които 14 играят в чужбина. Някои от играчите, които виждаме в националния отбор, ще отидат при младежите. Факт е, че българския отбор до 21 години го чакат много важни мачове в квалификационната фаза", заяви Илиев пред azerisport.com.

Азерите ще дойдат в България за приятелски мач

Какво ще дадат на тима ни мачове с Танзания и Азербайджан

Запитан какво ще дадат на отбора му мачовете с Азербайджан и Танзания, той заяви: "Преди всичко искам да отбележа, че приехме предложението да играем в този турнир, тъй като Азербайджан ни създава много добри условия. Освен това, няма да ни се налага да пътуваме твърде далеч заради тези два мача".

"Освен това, националният отбор на Азербайджан сам по себе си е много добър отбор. Той е сериозен съперник. Отборът, победил Швеция с 3:0, заслужава уважение. Наред с това, в тима на Азербайджан има много играчи на Карабах, който се представя успешно в Лига Европа. Между другото, договорихме се да проведем приятелски мач с Вашия тим в България", продължи Илиев.

"Що се отнася до националния отбор на Танзания, той също е добър тим, който взе участие в последното издание на Купата на африканските нации. Ще бъде интересно да играем и срещу тях", завърши треньорът. А ето кои играчи повика Илиев за турнира в Азербайджан

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички