И през 2023 година националите ни ще домакинстват в Разград, кога ще се завърнат в София?


И през 2023 година националите ни ще домакинстват в Разград, кога ще се завърнат в София?
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

1491 0

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов разясни къде ще домакинства националният отбор по футбол през 2023 година. "Лъвовете" ще продължат да приемат съперниците си на стадиона в Разград. Следващият домакински мач е на 24 март, когато приемаме отбора на Черна гора.

"Ще домакинстваме на стадиона в Разград, като има идеи да се завърне националният отбор в София. Поне през тази година няма да е.Да се надяваме, че през тази годинаще стане стадионът на Ботев Пловдив и ще можем да играем там", заяви Костадинов, като заместник-председателят на БФС Христо Запрянов допълни, че се надява отборът да играе на възможно най-много стадиони.

 "Идеята е колкото повече качествени стадиони, толкова на повече стадиони да играе националният оботр. Като за пореден път трябва да подчертаем, че не е работа на федерацията да строи, а на държавата и клубовете, Както се случва в Италия, в Испания, за да се подтиква интересът". А какво допълни Костадинов относно успеха на БФС срещу Димитър Бербатов в съда - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички