Емил Костадинов бе лаконичен след успеха срещу Димитър Бербатов в съда


Емил Костадинов бе лаконичен след успеха срещу Димитър Бербатов в съда
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4167 0

От БФС направиха коментар, макар и кратък, относно решението на Апелативния съд. Както е известно, той отмени решенията на Софийски градски съд (от първа инстанция от 16.06.2022 г.), взети по основание на жалби на аматьорския Балкан (Варвара).

Иначе казано - Апелативният съд потвърди редовността на Конгреса на БФС (12.10.2021 г.) и взетите тогава решения. Това пък е своеобразна голяма победа за сегашните ръководители срещу Димитър Бербатов и екипа му, който е основният кандидат за смяна на ръководството.

Емил Костадинов - вицепрезидент на БФС, бе запитан за коментар относно това решение. Той сподели, че не иска да коментира, но въпреки това изрече и няколко думи за случилото се:

"Не искам да коментирам кой какво е говорил. Искам да кажа, че ние, докато вършим някаква работа, другите се занимават със съдилища. Има юристи, които могат да говорят по този въпрос" - сподели Костадинов.

Това се случи по време на представянето на договорката с Macron. Италианският концерн ще облича националния отбор на България до 2028 година. Президентът на БФС Борислав Михайлов отдаде сделката на "огромния потенциал" на националния ни тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички