И Димо Кръстев отпадна за мачовете с Литва и Сърбия, няма да викат друг на негово място


И Димо Кръстев отпадна за мачовете с Литва и Сърбия, няма да викат друг на негово място
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

1738 0

Още един играч от националния отбор по футбол отпадна от сметките на Младен Кръстаич. Това е Димо Кръстев, който няма да вземе участие в предстоящите квалификации за Евро 2024 срещу Литва и Сърбия. Новината бе съобщена на сайта на Българския футболен съюз.

Няма да бъде викан друг играч на неговото място

"Защитникът Димо Кръстев отпадна от групата на мъжкия национален отбор за предстоящите двубои от квалификациите за Евро 2024 срещу Литва и Сърбия (17 и 20 юни). Бранителят на Фиорентина получи контузия на последната тренировка на "лъвовете", която ще му попречи да вземе участие в споменатите двубои. На този етап на негово място няма да бъде повикан друг футболист", съобщиха от родната централа.

Само преди няколко дни и Иван Турицов бе освободен от лагера на "лъвовете". Медицинският щаб на тима ни прецени, че физическото състоянието на футболиста на ЦСКАняма да му позволи да вземе участие в двата двубоя, а преди ден към състава на националите бе включен друг краен бранител – Патрик-Габриел Галчев от Левски.

В идните два двубоя ще бъдат търсени задължителни точки след поредното лошо начало в квалификации за голям форум. Те ще са от изключителна важност и Младен Кръстаич, за когото вече упорито се спекулира, че ще бъде заменен след тези два двубоя, ако не вземе три точки. Дори вече се спряга името на неговия заместник - Илия Груев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички