Хубчев: Не си правим сметки за класиране, не ме интересува кой ще е капитан


Хубчев: Не си правим сметки за класиране, не ме интересува кой ще е капитан
Снимка: БГНЕС

2271 0

"Това не зависи от нас, това зависи и от другите резултати в групата. Ние не правим такива сметки и това не е било тема на разговор в този лагер", отговори селекционерът на България Петър Хубчев на въпрос дали вярва, че националният отбор все още имаш шанс да се класира за Мондиал 2018.

"Лъвовете" имат минимални теоретични шансове да стигнат до бараж, но трябва да спечелят и двата си оставащи мача и да се надяват на благоприятни резултати в мачовете на Швеция и Холандия. Хубчев също така заяви, че не обръща внимание на ласкавите думи на колегата му Дидие Дешан. "Може би усещате по нашето поведение, че ние искаме да направим нещо сериозно. Дидие Дешан е един джентълмен в тази професия, а такива изказвания се получават почти винаги в такива срещи, много рядко са директните престрелки между отбори и треньори. Ако мачът завърши, както ние искаме, честно казано няма значение кой как се е изказвал за мен".

"Според мен ние върнахме един малък компонент, с който българският футбол е постигал успехи, откакто се играе футбол тук: по-голяма борбеност, повече движение, повече дух. В същото време не ни достига самочувствие, за да покажем такава игра и навън, което показва, че нямаме и толкова голяма класа", сподели треньорът на България. Той разкри, че все още не е решил кой ще бъде капитан на тима в утрешния двубой, но и не отдава голямо значение на това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички