Какви са изводите в националния отбор след разбора преди Франция?


Какви са изводите в националния отбор след разбора преди Франция?
Снимка: БГНЕС

1474 0

Френският национален отбор е изключително опасен и с класа над всички съперници, които българският тим е имал досега в квалификациите на Мондиал 2018. Това е било заключението на футболистите, след като са гледали подробен разбор на играта на Франция по време на последните мачове, пише БТА.

Петър Хубчев и неговите помощници са обърнали сериозно внимание на схемите, които използва Дидие Дешам, както и на изпълнението на задачите на играчите на "петлите". Родните национали са забелязали, че Франция играе на много високо ниво във важните мачове и успява в големи периоди от срещата напълно контролира случващото се на терена.

Към заключенията са добавени, че Франция играе много добре с топката и рядко бърка, прелива от защита в атака с няколко бързи паса и физически селекцията на Дешам е изключително добре подготвена, което е очаквано с оглед на сериозните имена, с които разполагат "петлите".

Очаква се България да излезе с много дефанзивна схема, разчитайки на скорост в предни позиции. Иначе засега единствено защитата на "лъвовете" изглежда ясна - Петър Занев, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Страхил Попов. Станислав Манолев ще играе по дясното крило и ще е с капитанската лента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички