Голмайсторът Станислав Шопов: Жалкото е, че повечето от нас дори и не играят за клубните си отбори


Голмайсторът Станислав Шопов: Жалкото е, че повечето от нас дори и не играят за клубните си отбори
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3476 0

Младежкият национал Станислав Шопов говори след двубоя с Германия, който завърши 2:3 в полза на Бундестима. Футболистът на ЦСКА вкара красиво попадение, с което откри резултата, а след двубоя бе изключително откровен.

Битката с Германия

"Как ми се стори, борихме се адски много. Мисля, че всички го видяха, дадохме максимума от себе си. Забравяме този мач вече. Трябва да се възстановяваме и да мислим за следващия мач.

"Дава увереност това попадение. Не само на мен, но и на моите съотборници. Това си говорехме на полувремето, когато се опитваме да играем футбол, то успяваме. Трябва да си кажем  някои истини. Играят в топ 5 първенства, в Шампионска лига. Записали са минути и за отбора на Германия. Жалкото е, че повечето от нас дори и не играят за клубните си отбори. Не обичам да се оправдавам, но това е истина. Както се говореше цяла седмица, колко е голяма разликата, не мисля, че е толкова", допълни Шопов. 

Подкрепа за Пламен Андреев

Относно предстоящия двубой с Косово: "Не трябва да добавяме, днес всеки даде максимума, раздаваме се. Надяваме се да победим отбора на Косово и да гледаме напред. Целия отбор сме зад Пламен Андреев. Да, случи се този гол, но нека не забравяме, че преди това спаси две чисти положения", допълни той относно грешката, която направи Андреев в двубоя при едно от попаденията. Александър Димитров бе много афектиран след двубоя, като заяви, че има хора, които пречат на развитието на този отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички